Samenwerkende Pedicures voetverzorging

Samenwerkende pedicures is een serie voetverzorgingsprodukten die u uitsluitend kunt kopen via uw pedicure. Stuk voor stuk zijn het produkten die verzorging of hulp bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels. Alle produkten van Samenwerkende Pedicures zijn uitvoerig getest met goede resultaten. Mocht u er vragen over hebben kunt u er altijd even naar vragen in mijn salon, mailen/appen kan natuurlijk ook (zie contact). Ik heb niet alle producten op voorraad in mijn salon, omdat Samenwerkende Pedicures heel divers is. Maar vraag gerust dan kan ik het voor u leveren.

 

Prijzen per fles gemiddeld €12,50 en de complete kuur voor kalknagels is €35,-

Spa & Wellness

Coconut & Mango

Dit is een luxe spa & wellness lijn met de heerlijke geur van, het zegt het al coconut & mango. De zoete verleidelijke cocosnoot wordt aangevuld met de fruitige mango. Een unieke combinatie van heerlijke geuren en professionele wellness producten. De Body Butter is samengesteld uit excellente plantaardige ingrediënten als kokosolie, shea butter en jojoba olie. Werkt diep verzorgend en geurt weldadig. De Body Scrub is samengesteld uit kokosboter, plantaardige olie en witte suiker. Verwijdert op milde wijze dode huidcellen en heeft een diepe verzorgende werking.

 

Prijzen: - Body Butter €11,-

              - Body Scrub €12,50

 

Nieuw!! Voetverzorgingslijn!

Nieuw in mijn salon nu ook de voetenlijn van Ginkel's Cosmetica te koop. Dit is van hetzelfde merk als de Coconut&Mango lijn die ik gebruik en verkoop in de salon. Meer informatie, vraag het gerust!