Prijslijst 2020:

                                                                                                          

Basic Feet  €29,50

Desinfecteren van de voeten - knippen van de nagels - verzorgen van de nagelomgeving - eelt verwijderen - mechanisch afwerken van de nagels en het eelt - desinfecteren van de voeten - incrèmen van de voeten.

Spa Feet  €35,50

Desinfecteren van de voeten - knippen van de nagels - verzorgen van de nagelomgeving - eelt verwijderen - mechanisch afwerken van de nagelsen het eelt - desinfecteren van de voeten - scrub - incrèmen van de voeten.

Spa plus Feet  €46,-

Desinfecteren van de voeten - knippen van de nagels - verzorgen van de nagelomgeving - eelt verwijderen - mechanisch afwerken van de nagels en het eelt - desinfecteren van de voeten - scrub - voetpakking.

Go Time gelpolish  €21,50

De enige echte All-in-One Gelpolish. Geen BaseGel & TopGel maar toch sterk genoeg. Gaat onder de lamp. Geen hoogte verschil bij uitgroei. Flexibel en dun maar toch zeer sterk, gemiddeld 6-8 weken op de teennagels.

 

 

Wilt u Go Time toevoegen aan een van de bovengenoemde behandelingen, geef dit dan bij uw boeking aan dan kan ik hier rekening mee houden in de planning! Als u Go Time bij een behandeling boekt dan krijgt u €2,50 korting!